وي ادامه داد: اولين مباحثي که در ارتباط با موضوع بازسازي ستاد انجام گرفت، بحث طراحي ضريح امامين شريفين در بخشهاي مربوط به ضريح امام علي(ع)، امام حسين(ع) و ضريح امامين عسگريين بوده که تا به حال فعاليت در امور نظري و بعد کارهاي طراحي مربوط به اين سه ضريح صورت گرفته است.
رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد به حضور هنرمندان و پژوهشگران برجسته در اين حرکت گفت: طراحي ضريح امام حسين(ع) توسط استاد فرشچيان، ضريح امام علي(ع) بهوسيله استاد محمدباقر آقاميري و همچنين طراحي ضريح امامين عسگريين به استاد مجيد مهرگان واگذار شده است.
شريفزاده با اشاره به اينکه فعاليت ستاد علاوه بر بحث ضريحها، مباحث ديگر مربوط به کارهاي هنري اعتبارات را نيز در برميگيرد اظهار داشت: تخت کتيبهنگاريها، کاشيکاريها، ساخت درهاي مختلف، مباحث مربوط به مرمت و شناسايي آثار موجود در گنجينههاي مربوط به ائمهاطهار در کنار مطالب مربوط به طراحي معماري به معماري حرم شريفين را در بر ميگيرد.
وي با بيان اينکه مجموعه گروه اعزامي 22 نفر از هنرمندان و استادان برجسته هستند، اظهار داشت: در اين سفر که يک هفته به طول ميانجامد، براي بازديد و برنامهريزي از معماران، هنرمندان کاشيکاري، قلمزني، طراح و همچنين رشتههاي مختلف ازجمله پژوهشگران برجسته هنر اسلامي و استادان مباحث حکمي هنر اسلامي که مباحث گوناگون را از ديدگاههاي مختلف بررسي ميکنند، حضور دارند.
رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي و صنايعدستي با اشاره به اينکه تعدادي از استانها در اين باره مسئوليتهايي را متحمل شدهاند بيان داشت: استان قم، فارس، خوزستان بهعنوان پشتيبان و حامي هر يک مسئوليت يکي از ضريحها را برعهده دارند.
شريفزاده با بيان اينکه اين کار متعلق به ستاد بازسازي عتبات عاليات است اضافه کرد: ما بهعنوان پژوهشکده هنرهاي سنتي در حوزه هنري، کارشناسي، نظارتي و حمايت هنري فعاليت کرده و بحث مالي برعهده اين ستاد است.
111 M/
انتهای پیام/